Vinete pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 4143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime

Se sareaza putin si se lasa 10 minute

Se bat ouale bine cu sare si piper

Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit

Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete ( à la Horia V.)