Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 10389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame varza de Bruxelles
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 30 grame Parmezan ras
  • 40 grame Panko (sau pesmet)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se amesteca cu ulei de masline, parmezanul, sare, piper si Panko. 

Se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 de minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]