Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 10204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame varza de Bruxelles
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 30 grame Parmezan ras
  • 40 grame Panko (sau pesmet)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se amesteca cu ulei de masline, parmezanul, sare, piper si Panko. 

Se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 de minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu costita afumata, bucurie culinara pentru intreaga familie