Varza cu ciolan afumat

de Bucataria_Portocalie in Porc, 8 Feb 2010 | 10658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza murata tocata marunt
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe tocate marunt
  • cateva jumari (optional)
  • 100 gr suc rosii
  • piper, sare, o foaie mica dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Punem ceapa la calit in putin ulei. Luam cat putem din carnea de pe ciolan si o taiem bucati mari. Cand s-a rumenit ceapa, adaugam carnea si jumarile. Acoperim si lasam 10 min. Adaugam apoi varza tocata marunt si acoperim cu apa. Eu de data asta nu am gasit ciolan dezosat asa ca am pus si osul impreuna cu varza. Punem  piperul, foaia de dafin, acoperim si dam la cuptor pentru 2 ore la foc mic. Aproape de sfarsit cand a scazut  apa, adaugam sucul de rosii si mai lasam la cuptor o jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat