Varza calita cu pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 6379 vizualizari

 

E fara introducere,doar de pofta....

 

INGREDIENTE

  • 850 g varza murata tocata
  • 560 g carne porc
  • 2 cepe
  • 1 borcan 400 g rosii cu ardei ( conserva facuta asta toamna)
  • 1 leg.marar
  • 1 lingura plina cu untura
  • 1 lingurita sos iutel ( daca l-am castigat il si folosesc)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu pulpa de porc:

Varza se lasa la desarat,de seara,se toaca marunt se scurge bine.Ceapa se caleste in untura,se adauga rosiile cu ardei si sosul iutel.Apoi se pune varza si se amesteca bine se toarna o cana cu apa si deasupra se pune carnea si se da la cuptor la foc domol cca 1 ora.La final se adauga mararul tocat marunt.Se serveste cu ardei iute si mamaliga,eu o prefer cu paine neagra,mamaliga-mi face foame....

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o si piperat-o si am tinut-o 10 min sa intre in ea condimentul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]