Valdostana din piept de curcan

de Sidy in Curcan, 14 Feb 2011 | 9354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri din piept de curcan
  • 6 felii cascaval
  • 6 felii sunca Praga
  • 4 rosii
  • 50 g cascaval pentru ras
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valdostana din piept de curcan:

Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.

Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit. Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]