Urda cu ceapa si marar

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 19391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g urda
  • 3 linguri smantana
  • 2 legaaturi ceapa
  • 2 legaturi marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urda cu ceapa si marar:

Urda se da pe razatoarea mare sau se marunteste.

Mararul se spala, se usuca si se toaca marunt.

Ceapa se curata, se spala, se usuca si se toaca marunt.

Urda se amesteca bine bine cu smantana (am pus smantana deoarece urda mea de la stana era foarte uscata dupa doua zile si de aceea inecacioasa) si cu sare dupa gust.

Se adauga ceapa si mararul si se amesteca bine.

Se serveste intins pe paine proaspata cu rosii, castraveti, ardei.

Se poate orna in fel si chip si servit ca antreu.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite mexicane