Macrou fript cu legume in vas Zepter

de Irina in Peste, 4 Sep 2013 | 9193 vizualizari

 

Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...

 

INGREDIENTE

  • 3 file-uri de macrou
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • tarhon (proaspat ar fi mai bun)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu legume in vas Zepter:

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste". 

Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)

Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!

Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.

In 10 minute macroul s-a fript.

In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.

Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.

Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu legume in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:01

imi place tare mult gustul intens al macorului, iar legumele vin sa balanseze perfect aromele

mihaelar63 1

20.11.2013, 00:24

Oferta de nerefuzat

madalinanicoleta 1

20.11.2013, 16:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume si sos tomat