Trufe

de LC in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 8183 vizualizari

 

Dacă îți place ciocolata fină...sunt pe gustul tău!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolată cu conținut ridicat de cacao
  • 5 linguri de lapte
  • 120 g unt
  • 4 gălbenușuri
  • 100 g zahăr pudră
  • pentru tăvălit fulgi de cocos, zahăr pudră, pudră de cacao, bombonele sau orice altceva vă trece prin cap
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe:

Am rupt cicolata bucățele și am topit-o în lapte la foc mic, amestecând permanent. Am amestecat zahărul pudră cu gălbenușurile, după care le-am adăugat în compoziție. Se topește untul și se amestecă cu ciocolata.  Lăsăm la odihnit 2-3 ore pentru a se răci, după care din pastă se formează mici biluțe. Le rostogolim prin pudră, zahăr, cocos etc și le lăsăm la frigider pe hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (24)

bubulynutza 1

13.04.2012, 16:17

cam cate trufe ies din compozitia asta? vreau sa le fac pentru prieteni de Paste

LC 1

03.05.2012, 02:37

Scuze, abia acum am văzut întrebarea ta! 30-35 de bombone îmi ies mie de obicei...depinde cât de mari le vrei. Era trecut sus numărul de porții, dar probabil nu ai văzut!

bubulynutza 1

03.05.2012, 15:39

dupa ce am lasat comentariul am observat ca e scris la numar de portii... Deci sunt delicioase Abia astept sa le fac din nou!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]