Zdrobim drojdia proaspata intre degete intr-un castron mare.
Adaugam drojdia uscata, sarea si zaharul.
Punem branza framantata, apoi apa calduta. Amestecam.
Incorporam toata faina, apoi framantam cca. 20 minute aluatul pentru a incorpora uniform branza.
Acoperim castronul cu un prosop curat de bucatarie si lasam la dospit aluatul pana isi tripleaza volumul.
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Tapetam doua tavi cu hartie de copt.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata in foaie de grosimea unui deget.
Untul il trecem cateva secunde la microunde, sa se inmoaie.
Ungem foaia de aluat cu unt, presaram mac si branza rasa.
Rulam aluatul strans, apoi taiem rondele de cca 1,5 cm.
Asezam rulourile in tava, ungem marginile cu ou batut, mai lasam la dospit in tava cca. 10 minute.
Dam rulourile la copt pentru 30 -35 minute pana cand racestea capata aspect auriu si seamana cu niste minunati trandafiri galbeni :X
Scoatem rulourile din cuptor, apoi din tava pe un gratar, lasam la racorit si servim.
Pofta buna!