Trandafiri aperitiv

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 7162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj
  • salam

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Taiem foietajul fasii de cca 2 cm latime.

Salamul il taiem felii subtiri si fiecare felie o taiem in jumatate.

Punem pe toata fasia felii de salam si rulam.

Dintr-o fasie de foietaj facem 2-3 trandafiri.

Ii punem in tava pe hartie de copt si ii dam la cuptor pentru cca 25 de minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj