Tort de cioco-ness

de ionix in Torturi, 8 Apr 2010 | 10082 vizualizari

 

din pacate pozele nu-s prea clare... au fost singurele poze pe care le-am putut face :p dar, este un tort rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 750 de grame biscuiti
  • 2 pachete cu unt 85%grasime
  • 1/2 cana cu nuca pisata
  • 6 linguri cu ness
  • 3 linguri de cacao
  • o cana cu zahar pudra
  • esenta de rom
  • 4 plicuri de zahar vanilat

250 ml de cafea rece neindulcita

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de cioco-ness:

Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt.

Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine.

Punem  nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine.

Pe un platou asezam un rand de biscuiti, care ii inmuiem in cafea.

Peste biscuiti punem crema, apoi iar biscuiti inmuiati in cafea si tot asa pana terminam biscuitii si crema.

Eu l-am imbracat in nuca si nuca de cocos.

Se da la frigider timp de 24 de ore si apoi se serveste.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

biscuitii sa fie neaparat petit beurre pentru ca nu se sfarama si raman ca si cum ar fi un blat...

2

biscuitii se pot inlocui cu un blat normal de cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cioco-ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ionix 1

14.04.2010, 21:29

Dana, multumesc frumos...

gaby_duceag 1

14.04.2010, 22:00

ce combinatie!!!mamaa!!

janet 1

14.04.2010, 23:35

Este o reteta pe gustul meu!O salvez!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars