Tort de cioco-ness

de ionix in Torturi, 8 Apr 2010 | 10462 vizualizari

 

din pacate pozele nu-s prea clare... au fost singurele poze pe care le-am putut face :p dar, este un tort rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 750 de grame biscuiti
  • 2 pachete cu unt 85%grasime
  • 1/2 cana cu nuca pisata
  • 6 linguri cu ness
  • 3 linguri de cacao
  • o cana cu zahar pudra
  • esenta de rom
  • 4 plicuri de zahar vanilat

250 ml de cafea rece neindulcita

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de cioco-ness:

Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt.

Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine.

Punem  nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine.

Pe un platou asezam un rand de biscuiti, care ii inmuiem in cafea.

Peste biscuiti punem crema, apoi iar biscuiti inmuiati in cafea si tot asa pana terminam biscuitii si crema.

Eu l-am imbracat in nuca si nuca de cocos.

Se da la frigider timp de 24 de ore si apoi se serveste.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

biscuitii sa fie neaparat petit beurre pentru ca nu se sfarama si raman ca si cum ar fi un blat...

2

biscuitii se pot inlocui cu un blat normal de cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cioco-ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ionix 1

14.04.2010, 21:29

Dana, multumesc frumos...

gaby_duceag 1

14.04.2010, 22:00

ce combinatie!!!mamaa!!

janet 1

14.04.2010, 23:35

Este o reteta pe gustul meu!O salvez!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]