Buna rau de tot
Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor.
Peste aluat se pun piersicile pe margine dupa care se pune compozitia de branza
Se pregateste umplutura,se amesteca bine untul cu zaharul dupa care se pun ouale intregi si esenta de vanilie se mai mixeaza putin dupa care se pun branza.Se lasa 1 canita din compozitie si se amesteca cu cacao.
Peste aluat se pune jumatate din cantitatea alba de branza dupa care in mijloc se pune jumatate din cea cu cacao (fara a se amesteca deloc)iar peste se toarna diferenta cea alba si in mijloc cea maro(nu trebuie amestecat deloc in compozitie).
Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 180 grade
Dupa ce s-a copt, se lasa in tava pana se raceste ,iar apoi se pudreaza cu zahar praf