TORT CU CREMA DE ZAHAR ARS

de Teo in Torturi, 23 Ian 2010 | 20079 vizualizari

COMENTARII (39)

Oana 1

24.01.2010, 22:38

Na, o data in an e ziua sotului , riscul meseriei

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:42

frumoasa meserie , sa ne traiasca

Teo 1

24.01.2010, 22:48

cea mai frumoasa meserie ,la noi e painea si cutitul;cine nu e cuminte taiem sau micsoram portia, nu?

Oana 1

24.01.2010, 22:49

Adinuta 1

24.01.2010, 23:11

La multi ani!! iar tie, la cat mai multe reusite in bucatarie si nu numai!

ionix 1

27.01.2010, 16:01

cu intarziere, la multi ani!
cat despre tort, o sa-mi placa pt ca-mi place crema de zahar ars... la favorite si asta

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 16:22

ce bine arata!vrau si eu o felie;eu cand am facut am mancat 3 portii

Anamaria7 1

08.02.2010, 23:13

il stiiu! si eu l-am facut de ziua bunicului meu, apoi mama l-a repetat de ziua lui tata e incredibil de bun, nu gretos cum ai crede de la atata zahar ars eu nu l-am imbracat in frisca, doar am scrijelit ceva pe el

cccris 1

09.02.2010, 22:28

Lasa ca il fac si eu . Sa nu imi ceara nimeni ca am 3 baieti acasa si nu ajunge niciodata nimic pt altii.

silvi0ara 1

14.02.2010, 22:36

Am salvat reteta.Trebuie sa il fac si eu.

ela 1

22.02.2010, 20:10

asa ceva as vrea sa imi dai,TEO

nadina73 1

29.03.2010, 15:53

foarte frumos,am si o reteta asemanatoare e grozav de bun,felicitari 5 furculite de la mine

elena1988 1

01.02.2011, 12:14

Cris2711 1

02.03.2011, 18:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de unt