Am mancat o felie de tort cu aroma de trandafir, la Bucuresti. Am simtit , gustand, ca-i cel mai bun tort din lume. Nici nu-mi puteam da seama ce aroma e, asa incantata eram.
Am si poza doveditoare :))) THX, Panacris.Am cerut reteta de tort sa mi-l prepar acasa. Pentru ca…o felie (ba chiar si aia impartita la doi! :)) ) e prea putin! :))))
O textura atat de fina! Blatul insiropat cu caramel, spuma aromata cu trandafir si frisca se completeaza PERFECT!
Cantitatile prezentate in reteta de fata ajung pentru un tort cu diametrul de 20cm, (cam 8-10 portii). Daca doriti un tort mare dublati cantitatile.
Blat
Spuma de trandafir
Frisca
In plus – 3 linguri zahar pentru caramelizat
Blat.
Spuma de trandafir.
Frisca
Nota.
Daca nu iti place dulceata de trandafir poti folosi si alt fel de dulceata.