"Topala alba" cu mamaliguta

de alinutzika in Porc, 9 Aug 2011 | 15133 vizualizari

 

Asa i se spune la noi: "topala alba". Poate datorita culorii. Se face doar in apa in care a fiert carnea... E delicioasa!!!

 

INGREDIENTE

  • costita de porc afumata
  • carnat afumat
  • faina de grau (puneti pentru fiecare persoana cate o lingura cu varf de faina)
  • lapte (depinde de cantitatea de faina)
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Topala alba" cu mamaliguta:

Pentru a prepara "topala alba" cu mamaliguta se pun costitele si carnatii taiati bucati potrivite la fiert. Se face o ingrosala din faina si lapte (dupa numarul de persoane). Cand carnea e fiarta, se ia din oala intr-o farfurie, iar apa in care au fiert se strecoara si se pune din nou la fiert, adaugand cu grija ingrosala de faina. Se fierbe bine si se condimenteaza dupa gust. Se adauga si patrunjel verde tocat, dar eu nu am pus ca era prea tarziu ca sa ma mai duc pana in gradina..:))

Se serveste cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Topala alba" cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (17)

alinutzika 1

09.08.2011, 22:36

Si bunicii mei tot de acolo sunt, Lilik !!!

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:53

buuuunn

ionela2682 1

11.08.2011, 13:36

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]