Orez cu carnita de porc la tigaie

de vero_closca in Porc, 4 Noi 2011 | 7124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carnita de porc la tigaie:

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa, sosul de soia si ardeiul taiat marunt. Dupa cateva minute orezul spalat in mai multe ape. Se calesc putin si apoi se sting cu supa de legume, adaugand pe rand cate o ceasca. Se adauga piperul si sare (daca mai e nevoie) si se opreste focul. Se acopera pt 15 minute cu un capac ca sa infloreasca orezul.

Serveste cald, cu salata alaturi, presarat cu ceapa verde tocata marunt. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carnita de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci