Ton cu ceapa si rosii cherry

de lilik in Ton, 26 Iun 2011 | 6755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceapa alba
  • 1 kg de ceapa rosie
  • 20 de bucati rosii cherry(orientativ asa)
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • 10 felii de ton proaspat(daca sunt mari luati cate una de persoana)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu ceapa si rosii cherry:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julienne,apoi o punem la innabusit intr-o tigaie mare, cu putin ulei de masline.

Lasam la foc mic si amestecam mereu pana se inmoaie bine apoi punem rosiile taiate cubulete,amestecam si mai lasam pana scade sosuletul lasat de rosii,apoi stingem cu vinul si lasam pana e gata,apoi potrivim de sare si piper si dam focul mic-mic.

Spalam feliile de peste si le dam prin faina apoi le prajim putin pe ambele parti,dupa care le punem in tigaia cu ceapa,le acoperim pe toate cu ceapa si le lasam la foc mic sa se imbine gusturile(circa 5-7 minute,dar aveti grija sa nu se lipeasca).

Servim cald.(incercati cu mamaliguta,e un deliciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ceapa si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]