Tochitura cu pireu

de Ubulika in Porc, 10 Ian 2012 | 6049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de porc,cu pulpa fac de obicei .De data asta am avut carne de porc afumata
  • 3 carnati afumati
  • 2 cepe
  • usturoi, un catel
  • 3-4 linguri bulion,2 linguri faina
  • foi de dafin
  • delikat
  • boia,piper
  • ardei ..eu am avut tocat la borcan
  • optional si cimbru.eu cateodata pun..cateodata nu,cum imi vine.sotul nu prea il agreeaza:))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu pireu:

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si acoperim cu apa..cat sa acopere carnea de 2 degete. Daca scade prea mult mai completam cu apa fierbinte. Se condimenteaza. Cand se inmoaie putin carnea punem si ardeiul. Lasam sa fiarba in jur de 40-50 minute. Cand e aproape gata se face ingrosala din faina si bulion, stins cu putina apa si se pune peste carne. Aruncam peste 2 foi de dafin si usturoiul.(optional si cimbru.) Am pus si un vf de ardei iute pt un gust mai picant. Mai lasam 10 minute si stingem focul.

Se serveste cu mamaliga sau alaturi de un pireu.De data asta noi am optat pt a  doua varianta:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura...altfel