Tocana taraneasca

de reisnaor_2006 in Porc, 10 Ian 2015 | 6753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 bucata de carnati
  • 150 de grame de burta ptr jumeri
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana taraneasca:

Burta o taiem cubulete si o punem in cratita pana isi lasa putina unsoare. Carnea o taiem cubulete, carnatiul felii si le adaugam peste burta si lasam sa se rumeneasca putin, dupa ce s-a rumenit carnea si burta s-a mai topit turnam compozitia intr-o tigaie curata si lasam la foc potrivit sa se rumeneasca.

Ceapa,ardeiul le taiem fidelute si le adaugam peste carne impreuna cu putina apa si lasam sa fiarba putin.Condimentam cu sare si piper si cand apa a scazut adaugam usturoiul curatat si taiat feliute.Servim alaturi de mamaliga.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata