Tocana taraneasca

de reisnaor_2006 in Porc, 10 Ian 2015 | 6485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 bucata de carnati
  • 150 de grame de burta ptr jumeri
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana taraneasca:

Burta o taiem cubulete si o punem in cratita pana isi lasa putina unsoare. Carnea o taiem cubulete, carnatiul felii si le adaugam peste burta si lasam sa se rumeneasca putin, dupa ce s-a rumenit carnea si burta s-a mai topit turnam compozitia intr-o tigaie curata si lasam la foc potrivit sa se rumeneasca.

Ceapa,ardeiul le taiem fidelute si le adaugam peste carne impreuna cu putina apa si lasam sa fiarba putin.Condimentam cu sare si piper si cand apa a scazut adaugam usturoiul curatat si taiat feliute.Servim alaturi de mamaliga.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galuste cu cotlet de porc