Tocanita piperata de purcel

de MOKUSKA in Porc, 4 Mai 2014 | 3397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne purcel ( am folosit coaste si sira)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • boia
  • pasta de ardei picant
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita piperata de purcel:

Curatam ceapa, o tocam rondele si punem la calit cu ardeiul tocat marunt in putina apa. Dupa ce s-au calit adaugam carnea de purcel. Le calim inca 10 minute sub capac, dupa care adaugam boia, piper negru, pasta de ardei iute. Se adauga imediat putina apa sa nu se arda boiaua si lasam sa fiarba. Cand observati ca se desprinde carnea de pe oase inseamna ca este fiert. Adaugam piper, sare si inchidem focul.

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

TIPS-URI

1

carnea fierbe foarte repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita piperata de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne la garnita