Tocanita din pipote de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2010 | 15464 vizualizari

 

foarte foarte buna,mai ales ca pipotele de curcan sant foarte mari si carnoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote curcan(intra aproximativ 10-12 bucati  sant foarte mari)
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare si piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 cutie de smanatana
  • 2 linguri de faina alba
  • paste fainoase de orez300g
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pipote de curcan:

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei

Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu

Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit

Cand sant fierte se face 2 linguri de faina cu smanatana si se pune peste pipote apoi patrunjel verde tocat se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se stinge focul se servesc cu pireu de cartofi,mamaliguta sau paste fainoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

ela 1

17.04.2010, 20:35

pepsi cu tirul,ca bine spui,da' si ciocolata

mariac 1

19.04.2010, 15:24

ce bine arata ,asa e cele de curcan sant mai carnoase

nadina73 1

23.04.2010, 00:42

hai ela si cicoclata si pepsi numai haiiiiiiiiiiiiii odata

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de smantana in vas yena