Tocanita de vitel

de raluca95 in Vita, 16 Mai 2015 | 3450 vizualizari

 

Daca tot e sambata hai sa facem ceva bun :)

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vitel
  • 3 cepe
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin
  • 3 pahare de apa+1 lingurita de vegeta
  • 3 linguri de pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel:

Incep prin a taia ceapa solzisori si carnea cubulete.

Punem apa la fiert cu lingurita de vegeta si facem o supa falsa. Separat calim ceapa in 3/4 linguri de ulei de masline si cand s-a inmuiat adaugam si carnea si o calim.

Adaugam paharul de vin si lasam sa scada, dupa care adaugam supa, punem un capac, dam focul mic si lasam sa se gateasca incet, amestecand din cand in cand.

Asta va dura aproximativ o ora jumate/doua. Cand a scazut apa adaugam catei de usturoi tocati marunt si pasta de ardei, sare in caz ca mai are nevoie si putin piper si mai lasam sa dea un clocot. O puteti servi alaturi de un pireu de cartofi sau un orez. Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)