Tocanita de vinete-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mai 2010 | 5138 vizualizari

 

este grozav de buna,usor de preparat si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 lingura sos de soia
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete-post:

Sunt cantitati pt o persoana

Se curata vanata de coaja apoi se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune in ulei sa se caleasca putin,dupa care se bun bucatile de vanata taiate cubulete si sosul de soia(optional),sare, piper si se lasa sa fiarba cu 1/2 canita de apa 10 minute.

La final se pune pasta de tomate se mai da un clocot si gata,se pune marar tocat daca va place

Daca va place dovlecelul atunci cu siguranta si vanata o sa va placa are un gust foarte bun,este o mancare de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete grecesti