Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 25487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 porumbei
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 dovlecei
  • 12 rosii
  • o capatana medie de usturoi
  • sare,piper,rozmarin ,cimbru , busuioc si patrunjel
  • apa,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun:

Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit.

Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am adaudat in ceaun.Usturoiul l-am pisat cu pisalogul si l-am frecat cu putina sare si ulei pana a devenit ca o pasta .Tocanita se fierbe pana scade bine de tot...Spre final se adauga usturoiul , condimentele si verdeturile...se mai lasa cateva clocote si se ridica dupa foc.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliga si ardei iute verde alaturi de un vin alb:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

24.06.2010, 16:56

porumbei ,,,,,,,,,,,imi amintesc cand eram copii la tara la bunica in vacanta si il vedeam pe bunicu cu le rupea gatu la porumbei ..................nu imi placea deloc cand vedeam ,dar tocanita era grozava5 furcu

ramo_cata 1

24.06.2010, 22:18

nadina multumesc pentru furculite

nadina73 1

24.06.2010, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu scarita afumata