Friptura de iepure cu cartofi aurii

de melinda84 in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2013 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure de casa
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • rozmarin
  • oregano
  • condimente
  • cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu cartofi aurii:

Se condimenteaza iepurele , se pune uleiul de masline ,apa, oregano si rozmarin in vasul cu care vine la cuptor cu o seara inainte de a fi preparat. Se acopera cu o folie de aluminiu sau capac si se baga la cuptor la 160 grade timp de 1 ora si jumatate , dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor timp de 45 min la 180 grade.

Garnitura : cartofi aurii 

Cartofii in coaja se pun la fiert (spalati in prealabil) timp de 15 min .Se taie in cuburi si se prajesc , Dupa cesunt  scosi din ulei se presara peste ei boia

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure înăbușit în vin roșu