Tocanita de pipote si inimi

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2014 | 11386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam sucul de rosii, pasta de tomate si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este gata adaugam mierea, busuiocul, sarea si piperul dupa gust si mai lasam cca 2 minute pe foc.

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

28.02.2014, 09:22

O bunatate!

gaby_gabytza 1

28.02.2014, 09:27

va multumesc tuturor

Teo 1

01.03.2014, 22:45

o tocanita care imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi