Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 11671 vizualizari

 

Imi place foarte mult ceapa si usturoiul verzi,cu frunze cu tot, asa ca am prestat niste chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 5 fire de ceapa verde,parte de frunze
  • 5 fire de usturoi verde,parte de frunze
  • 3 cartofi noi,nu foarte mari
  • 1 chifla kaiser
  • lapte pentru inmuiat chifla
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • pezmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde:

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu foarte mult si ii adaugam peste carne, ceapa si chifla, omogenizam totul, apoi adaugam sare si piper dupa gust, la final spargem un ou.

Formam din compozitie obtinuta chiftelute rotunde le trecem prin pezmet si apoi le prajim in uleiul bine incins. Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta, cand sunt prajite bine se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu piure de mazare