Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2017 | 9199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 conserva naut
  • 200 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • 150 gr chorizo picant
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1-2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde pentru decor
  • 200 ml apa calda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo:

Tocam ceapa fin.

Pieptul de pui spalat si zvantat cu hartie absorbanta, il taiem cubulete, iar chorizo felii rotunde subtiri.

Incingem uleiul intr-o cratita si punem la calit ceapa. Cand ceapa a inceput sa se inmoaie, adaugam pieptul de pui. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie bine si pieptul de pui incepe sa se rumeneasca usor, apoi adaugam feliile de chorizo.

Le lasam 2-3 minute, apoi stingem cu conserva de rosii si apa calda. Adaugam cimbru, foile de dafin, pasta de ardei, acoperim cu un capac si fierbem 10-15 minute. Scurgem boabele de naut din conserva si le punem in tocana impreuna cu sare, piper dupa gust. Mai fierbem 5 minute. Servim tocanita cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor