Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2016 | 3935 vizualizari

 

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne preparata pentru burger
  • 150 g pasta de tomate
  • 3 felii de cascaval
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval:

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte.

Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste uleiul de masline punem pasta de tomate,condimentele si lasam cateva minute la foc mic sa fiarba.

Intr-o tava de unica folosita,sau tava termorezistenta punem sosul de rosii din tigaie,bucatiile de burger prajite,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate tava,se intorc pe partea cealalta,se completeaza cu putina apa daca este nevoie si se da din nou la cuptor fara folie pentru alte 10 minute.

Se scot,deasupra se pune cate o felie de cascaval,iar o alta felie o rupem in bucatele mici si o punem in sos.

Se da la cuptor pana cand cascavalul se topeste.

Se serveste cu piure de cartofi-

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu masline si sos de rosii