Tocanita de naut cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 13 Aug 2016 | 14713 vizualizari

 

INGREDIENTE

3 cartofi măricei

500 g năut fiert

3 linguri ulei

3 cepe

3 căței de usturoi

3 frunze de dafin

3 linguri pastă roșii pătrunjel verde

sare

piper

Opțional: ghimbir ras și fulgi de ardei iute

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu cartofi:

Cartofii, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa, usturoiul și cartofii. Călim pentru aprox. 5 minute la foc potrivit. Adăugăm frunzele de dafin. Adăugăm apă cât să acopere legumele și lăsăm să fiarbă pentru 15 minute. Verificăm cartofii dacă s-au fiert, apoi adăugăm năutul și pasta de roșii. Mai lăsăm pe foc 10 minute. Condimentăm cu sare și piper. Servim cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole sote cu broccoli