Conopida cu sos de tomate

de nadina73 in Mancaruri de post, 4 Iun 2010 | 6092 vizualizari

 

e reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • 5 linguri pasta de tomate
  • 5 linguri de ulei masline
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de pesmet
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 2 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de tomate:

Se desface conopida buchetele apoi se fierbe

Morcovul se curata si se taie pestisori

Ardeiul se taie cubulete

Intr- tigaie de teflon se pune putin ulei si apoi morcovul si ardeiul se lasa sa se caleasca bine 5 minute apoi se pune pasta de tomate,sare ,piper

Intr-un vas de yene se pune putin ulei apoi conopida fiarta si pesmetul,iar apoi se pune zarzavaturile cu pasta de tomate si 100 ml apa

Se pune vasul la cuptor pentru 15 minute,apoi se scoate vasul si se presara patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida in sos de rosii