Tocanita de dovlecel cu fasole verde

de Ina in Mancaruri de post, 8 Ian 2014 | 7227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 1 morcov mare
  • un dovlecel
  • o mana de fasole verde
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel cu fasole verde:

Incepem prin a curata si spala bine  legumele.

Ceapa morcovul si ardeiul gras le tocam marunt si le calim usor in 4 linguri de ulei incins . Presaram putina sare si amestecam 1 minut, pentru a nu se arde legumele.

Tocam rosiile si le adaugam peste prajeala, omogenizand totul cu o lingura de lemn. Lasam sa fiarba 3-4 minute , adaugand si putina apa, daca este cazul.

Curatam dovlecelul si-l taiem in bucati potrivite ( eu tai rondele, apoi fiecare rondea o mai tai in doua sau 3 bucati ) . Curatam fasolea verde indepartandu-i capetele, apoi o spalam si-o rupem  bucati  de cca 4 cm. 

Cand rosiile sunt patrunse, adaugam dovlecelul si fasolea verde, lasand totul pe foc pana se fierb si acestea. Potrivim gustul de sare si piper, oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata