Tocanita de dovlecei cu carne de pui

de dariadeea in Pui, 23 Iun 2013 | 28627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate fara piele
  • 4 dovlecei
  • 1-2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mai mici
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie rosii cu suc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • cimbru,piper,sare,foi dafin
  • 100 ml supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecei cu carne de pui:

Mai intai am spalat carnea,am taiat-o bucat potrivite.Legumele le-am spalat,ceapa am tocat-o pestisor,morcovul rondele,usturoiul l-am tocat marunt,dovleceii i-am curatat de coaja si i-am tocat cuburi mai mari,ardeiul gras fideluta.

Am pus carnea in uleiul de masline sa se prajeasca un pic,cateva minute.Am scos-o pe o farfurie iar in acel ulei am pus ceapa,morcovul,ardeii si usturoiul 2-3 minute pana se inmoaie un pic.Am luat de pe foc si am pus rosiile tocate cu tot cu suc,dovleceii,carnea si supa,patrunjelul tocat marunt,am condimentat dupa gust si am pus la cuptor intr-o tava termorezistenta pana scade zeama si s-au facut toate legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]