Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2011 | 5491 vizualizari

 

AVEAM CIUPERCI PROASPETE...SI AM ZIS SA INCERC CEVA...DIVERS....

 

INGREDIENTE

  • 300 g cuperci champignon
  • 150 gr pancetta
  • o mana de orez
  • smantana, cam 100 ml
  • ceapa, ardei
  • sare, piper, ulei, patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez:

Ceapa am taiat-o marunt si ardeiul la fel si le-am calit putin in ulei de  masline...

Am adaugat apoi pancetta cubulete si am mai lasat 5 minute sa se patrunda, apoi am adaugat ciupercile feliate si am lasat sub capac cam 10 min.

Am adaugat apoi sarea, orezul si apa cat sa treaca peste ciuperci si am mai lasat la fiert vreo 20 min.

Dintr-o lg de amidon si smantana  am facut putin sos si am turnat peste tocanita, am amestecat usor si am stins focul, apoi am adaugat patrunjel verde.

A iesit bunuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pancetta si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]