Tocanita de ciuperci

de silvi0ara in Pui, 11 Mar 2010 | 7209 vizualizari

 

Cine doreste, acest fel de mancare poate fi servit fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion
  • 3 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300g carnati semiafumati
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • putin ienibahar macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.
Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.

Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.

Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.
Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turta cu carne si ciuperci