Tocanita de ciuperci

de silvi0ara in Pui, 11 Mar 2010 | 7022 vizualizari

 

Cine doreste, acest fel de mancare poate fi servit fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion
  • 3 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300g carnati semiafumati
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • putin ienibahar macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.
Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.

Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.

Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.
Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval