Tocanita de ciuperci

de Lau in Mancaruri de post, 23 Oct 2012 | 8100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 2 ardei grasi rosi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 200 g pulpa de rosii
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile le curatam, le spalam, dupa care le taiam felii

Calim ceapa in putin ulei incins, cand a devenit aurie adaugam morcovii dati prin razatoare. Dupa ce s-a calit putin impreuna cu ceapa adaugam ardeii tocati, rosiile pasate, ciupercile si vinul. Lasam sa fiarba putin impreuna, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile. Adaugam cimbrul si acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand.

Faina o amestecam cu putina apa dupa care adaugam peste ciuperci si lasam sa fiarba cca 10 minute. La final potrivim de patrunjel si condimente dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post