Tocanita de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 8313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana pasta de rosii
  • verdeata(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt.

Ceapa si ardeiul se calesc in cateva linguri de ulei, apoi se adauga catrofii.

Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu pasta de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita.

Se adauga verdeata tocata marunt, se mai lasa sa dea in doua clocote, apoi se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]