Tocanita de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 3712 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult,,, si imi era pofta!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei
  • condimente: sare, tarhon,
  • 2-3 cepe si o legatura de ceapa verde
  • cate o legatura de partunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in cele 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida adaugam bulionul/sucul de rosii, o lasam sa dea in clocot si apoi o stingem cu un litru de apa fierbinte. Adaugam cartofii taiati cuburi si ii lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand tocanita are aspect "legat". In final adaugam patrunjelul si mararul tocate marunt.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]