Tocanita cu organe de miel

de Panacris in Oaie, 11 Noi 2012 | 19642 vizualizari

 

Am facut o revizuire in congelator si am descoperit un pachet cu maruntaie de miel ;) A iestit o mancarica super ;)

 

INGREDIENTE

  • inima de miel 1 bucata,
  • plamani (bojogi) de miel 1 pereche,
  • fudulii de miel 1 pereche,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • zacusca Panacris 1 borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu organe de miel:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Intre timp se curata organele, se sapla si se taie cubulete. Se adauga la amestecul de ceapa, asezonandu-se cu sare si piper, completandu-se cu apa cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic, acoperit, cca. 30 de minute. La final se adauga zacusca (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/zacusca-panacris-35347.html) si se mai lasa la fiert cca. 10 miniute pana se imbina gusturile. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau acompaniata de o mamaliguta savuroasa si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu organe de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de berbecut cu leurda