Tocanita cu galuste din faina

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2015 | 6694 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 g carne de pasare (eu am avut de gasca)

o ceapa mare

o frunza de dafin

2 linguri cu pasta de tomate

1 lingura cu faina

sare

piper

un praf de boia iute

marar verde

Pentru galuste:

2 oua

2 linguri apa

5 linguri faina

un praf de sare

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste din faina:

Carnea spalata o punem  la fiert cu un praf de  sare si frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.

Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra. Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper. Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat. Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste din faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo