Tocana la cuptor

de Lorra in Porc, 21 Dec 2013 | 12783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la cuptor:

Se taie carnea si cartofii cubulete, apoi ceapa fasii si se amesteca toate cu condimente dupa gust.

Se pun in tava unsa cu ulei si se adauga 100 ml apa.

Se acopera tava cu folie de aluminiu perforata in 2-3 locuri si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 min. 

Se indeparteaza folia si se mai tine 15 min. dupa care se scoate din cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

pe 13.05 la 09:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker