Tocana de vara

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 25 Iun 2010 | 9000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 cepe
  • -2 morcovi
  • -5 vinete
  • -2 dovlecei
  • -4-5 rosii
  • -5-6 ciuperci
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -500 g carne de pui/porc
  • -bulion
  • -sare,piper,patrunjel  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vara:

Carnea se inabuse in ulei.Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa tocata marunt care se inabuse,apoi ciupercile proaspete,ardeii taiati fasii,rosiile decojite taiate cubulete,morcovii cubulete si putin bulion.

In vasul in care s-a inabusit carnea se inabuse vinetele si dovlecelul taiate mai mari.Peste ceapa,ciuperci,ardei se adauga vinetele,dovlecelul,carnea si 1 cana de apa cu bulion si se lasa pe foc aprox 30 min la foc mic,se sareaza,se pipereaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]