Ostropel de pui

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 10690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui taiat bucati
  • sare, piper, boia iute, usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • o cescuta mica de apa
  • cimbru (neaparat, nu-mi pot imagina reteta fara cimbru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade toata apa.

Servim cu mamaliguta si mult usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:49

Da, am vazut foarte multe retete de ostropel cu sos de rosii, dar eu sunt obisnuita cu reteta aceasta pe care o facea mama.
Cand am avut o prietena in vizita si am gatit impreuna ostropel nu intelegeam ce vrea sa faca cu sosul de rosii...am intrebat-o de mai multe ori daca stie reteta )
Sa incercati si varianta aceasta sa vedeti daca va place!

Teo 1

15.02.2010, 21:47

ne place sigur!

Rocsi 1

16.02.2010, 15:43

si eu fac dar pun si o ceapa mik si un morcov taiat rondele si sos de tomate....se poate face in fel si fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui