Tocana de cartofi cu carne de porc

de roxana_simona in Porc, 10 Ian 2015 | 4201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 5-6 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc:

Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba carnea.

Dupa 30-40 minute se pun cartofii taiati cuburi,se pune sare si putin piper dupa gust.

Se mai completeaza cu apa,sa acopere cartofii,si se adauga bulionul,iar cand acestia sunt fierti se opreste focul.

Noi o servim  cu mai multa zeama.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor