Tocana de cartofi cu carnati

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 14274 vizualizari

 

Fiindca am mai gasit un pachet de carnati prin congelator, m-am gandit sa fac ceva simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • un morcov
  • 6 cartofi marisori
  • carnati proaspeti sau congelati ( cca 12 bucati mici)
  • sare/ delikat, 
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • bulion
  • patrunjel
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnati:

Prajim carnatii  pe jumatate, eliminand astfel si grasimea in exces.

Tocam marunt ceapa si morcovul, apoi le calim in doua  linguri de ulei cu putina apa. La nevoie, mai adaugam apa si lasam sa fiarba. Adaugam cartofii taiati bucati marisoare si acoperim cu apa. Condimentam cu sare si piper, punem 2 foi de dafin si lasam sa fiarba pana ce cartofii devin moi. Adaugam carnatii si bulionul, lasam sa mai dea doua-trei clocote, oprim focul si presaram deasupra verdeata tocata marunt.

Servim cu muraturi sau o salata acra. Eu am servit cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel la cuptor