Tocana de cartofi cu carnat

de marcela1979 in Porc, 26 Oct 2012 | 3904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 bucati de carnat de casa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cepe albe
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnat:

Se curata legumele. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga, apoi se pune ceapa tocata marunt, ardeiul gras cubulete, carnatul taiat felii si cartofii taiati in cuburi. Se adauga un pic de boia iute si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu un capac. Cand sunt fierti cartofii se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba pana scade apa. Se serveste cu muraturi de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc