Tocana cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 3 Dec 2013 | 3759 vizualizari

 

Asta este,sunt carnivora,nu mananc eu un porc odata,dar un pic de carnita trebuie sa am acolo,sa-mi fac damblaua.....Poate daca ma nasteam in alta zodie eram erbivora....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 600 g afumatura
  • 5 cepe mari
  • 300 ml amestec rosii si ardei(din camara proprie)
  • 1 legatura marar
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura:

Taiem afumatura bucatele mai mici si o prajim un pic,cat sa-si schimbe culoarea,apoi o scoatem din cratita unde am prajit-o si punem ceapa taiata marunt.Adaugam un pic de sare si o lasam sa se inmoaie bine.Dupa ce a devenit sticloasa,adaugam o cana de apa si punem cartofii taiati in cubulete potrivite si lasam sa fiarba la foc domol 30 min,daca mai este nevoie de apa mai adaugam.Dupa ce cartofii s-au fiert adaugam rosiile si afumatura si mai lasam cca 15-20 min sa fiarba.Potrivim de sare si piper,posibil sa nu mai fie nevoie de sare,depinde de cat de sarata este carnea.La final adaugam mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor