Tiramisu reţetă originală, cu zmeura

de Ligia Bxl in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 16579 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Ceva bun,racoros si cu aspect placut!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet de piscoturi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de zahar+2 pliculete de zahar vanilat
  • 250 gr de mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 gr zmeura
  • 1 cana de cafea neindulcita
  • frisca pentru ornat
  • putina ciocolata rasa pentru ornat
  • frunze de menta pentru ornat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu zmeura:

Tiramisu reţetă originală

Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema omogena.

Se bate smantana pentru frisca si se amesteca apoi cu crema de mascarpone(eu in loc de albusuri am folosit smantana pentru frisca).

Aceasta crema se da la rece apoi pregatim piscoturile,care se rup bucatele mici,se trec prin cafea neindulcita.

Se asambleaza cupele:se pun mai intai piscoturi insiropate apoi cu un posh se pune cate putin din crema in fiecare cupa,apoi se pun cateva zmeure pe marginea lor pentru a avea un aspect deosebit.

Se pun iar piscoturi insiropate,apoi se orneaza cu frisca,se presara ciocolata rasa,se pune cate o zmeura deasupra si o frunza de menta pentru aspect.

Se dau la rece.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa cu dovleac si glazura de ciocolata