Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 22741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine prajita
  • icre negre
  • icre rosii
  • somon afumat
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat:

Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor.

Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din sare, pentru ca sunt cam sarate)

Le asezam frumos pe un platou si servim.( mie sincer nu mi-au placut :D)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:09

si eu am facut tartine dar ale mele erau cu icre negre de capelin

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:48

vero, ms, D-na mihaela nu stiu ce-s alea banuiesc ca-s mai bune, nu le am cu pestele deloc , nici eu nici doru nu mancam, iar lui andutu nu-i mai dau decat atunci cand o vrea el sa manace ca am ajuns cu el la urgente din cauza pestelui ...am facut si eu aceste tartine pt ca am primit icrele si am zis sa vedem cum sunt, dar nu ne-au placut

mihaelar63 1

15.01.2011, 15:00

Danuta , daca nu ai citit articolul ,, pangasius otrava din farfurie '' postat de Anastasia in tipsuri, citeste-l , vezi si comentul meu
Icrele de peste capelin sunt de culoare neagra si mult mai ieftine [ posibil sa fie colorate , nu stiu precis ]. O cutiuta e cam10 lei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]