Tarta de ceapa

de lacrimioara in Pizza, 21 Oct 2010 | 5928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame faina,
  • 100gr unt
  • 1/2 praf copt,
  • putina sare
  • apa cat cuprinde.se face un aluat elastic si se lasa o ora sa stea.
  • Umplutura:
  • 700 gr ceapa,
  • un cartof
  • 3 oua,
  • 4linguri smantana sau lapte,
  • 40 gr faina,
  • 80 gr unt,
  • sare
  • piper,
  • chimen (la alegere).
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ceapa:

Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu cartoful lasam putin sa se raceasca si apoi amestecam cu ouale. Se pune sare, marar,piper. Punem aluatul in forma de tarta si peste turnam compozitia de ceapa si ou si dam la cuptor la foc potrivit 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

23.10.2010, 01:37

super e la favo5f

lacrimioara 1

24.10.2010, 20:08

mersi nadina te pup

Sylvia 1

27.10.2010, 12:10

Super reteta, in Franta e foarte cautata placinta asta si supa de ceapa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza fara aluat