Tarta de ceapa

de lacrimioara in Pizza, 21 Oct 2010 | 5770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame faina,
  • 100gr unt
  • 1/2 praf copt,
  • putina sare
  • apa cat cuprinde.se face un aluat elastic si se lasa o ora sa stea.
  • Umplutura:
  • 700 gr ceapa,
  • un cartof
  • 3 oua,
  • 4linguri smantana sau lapte,
  • 40 gr faina,
  • 80 gr unt,
  • sare
  • piper,
  • chimen (la alegere).
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ceapa:

Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu cartoful lasam putin sa se raceasca si apoi amestecam cu ouale. Se pune sare, marar,piper. Punem aluatul in forma de tarta si peste turnam compozitia de ceapa si ou si dam la cuptor la foc potrivit 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

23.10.2010, 01:37

super e la favo5f

lacrimioara 1

24.10.2010, 20:08

mersi nadina te pup

Sylvia 1

27.10.2010, 12:10

Super reteta, in Franta e foarte cautata placinta asta si supa de ceapa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte flambée